Större läppar?

Det är många som drömmer om större läppar, det kan till och med gå så långt att folk sprutar in restylane och andra ämnen i sina läppar för att få dem större. Det finns också en massa lip plumpers ute på marknaden som lovar plutigare läppar, tyvärr så verkar lip plumpern oftast bara 30 minuter ( dock funkar det inte alls på mig). Om man verkligen vill att läpparna ska se större och plutigare ut så funkar det jättebra att sminka dem större, allt handlar om skuggor, ljusa partier och mörka partier. Här kommer en liten guide för dig som vill sminka läpparna större.

1. Välj en lip liner i liknande ton som din hudfärg, för att läpparna ska se större ut kan du måla precis där läpparna slutar, men inte för långt ut för då ser det bara konstigt ut.

2. Sprid ut lip linern på resten av dina läppar med ett finger eller en pensel, dra lip linern innåt mot mitten av dina läppar. 

3. Välj ut två läppstift som har liknande färg, den ena ska vara ljusare än den andra. Applicera det mindre ljusa läppstiftet först, för att få till ett plut kan du applicera det runt mitten av läpparna men inte på mitten av underläppen eller överläppen.

4. Applicera det ljusare läppstiftet på mitten av underläppen och överläppen, mixa ihop det ljusare läppstiftet med det mörkare för att det inte ska bli några konstiga linjer.

5. För att få ännu mer plut kan du applicera på ett läppglans som är väldigt glossigt, detta gör att läpparna ser större och plutigare ut.

6. Lägg en skimmrande ljus skugga alldeles på armorbågen, detta ger överläppen ett extra plut.

Kom ihåg att ljusa färger förstorar medan mörka färger förminskar, därför är det bra med mörkare fäger längs sidan av läpparna medan de ljusa färgerna ska komma på mitten av läpparna, då skapas det bästa plutet. Om du vill ha bästa resultat kan du använda ljusa läppfärger som ljusrosa och nude, men det funkar också bra att använda mörkare färger som rött och mörkrosa beroende på vilket resultat du vill åstadkomma. Lycka till!
-Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0