Uppdatera oftare?


 
Svar: Absolut kan vi försöka uppdatera oftare men vi båda har startat egna bloggar också, och jag bloggar yttligare på en till blogg med en annan kompis. Jag bloggar totalt på tre bloggar, och ja, det är mitt val men det blir lite sämre uppdatering då. Amanda bloggar på två bloggar och det kan bli ganska stressigt det med. Nu på påsklovet så kan jag faktiskt erkänna att jag varit dålig på att uppdatera, men sen när skolan börjar igen så kommer det antagligen att bli ännu sämre uppdatering.
Hoppas att du följer våran blogg oavsett!
Kramar!
-Klara

Instagram för android!

Hej!
Som ni ser på rubriken så går det alltså att ladda ner instagram till android mobiler!
Skit bra tycker jag som fortfarande har min x10 mini, men dock så är det nåt fel på min mobil så det går inte att uppdatera den så jag och pappa måste åka till nått jävla service center och fixa det, men sen när jag fixat det då finns jag också på instagram ;)



Kramar och pussar
-Klara


H&Ms nya kollektion!

Hej alla söta!
Har ni ett H&Ms nya kollektion? Åh, för typ första gången har dom riktigt snygga kläder! Det gäller bara att man kan matcha dom rätt!

-Amanda


Music



-Klara


Sjuuk :(

Rubriken talar.
Japp jag är sjuk :( Har typ 38 graders feber och har en jävligt jobbig hosta. Min bäsavän Philippa kommer ner till mig på tisdag, jag hoppas att jag är frisk då.. :/
Ja idag har jag typ suttit framför datorn hela dagen och skypat med min skata Lydia. Fet flumm.
Åhåhåh, vet ni vad jag fick i påskpresent?! Jo jag fick Breaking Dawn part 1! Kollade på den nyss! Såklart har jag redan sett den på bio men jag ville verkligen ha den på dvd. Längtar tills part 2 kommer ut!
Kan inte lägga upp bild på hur jag ser ut nu, är så sjukt ful haha, så ni får nöja er med en bild från igår!


Hahah, jag bjuder
Kramar och pussar
-Klara

RSS 2.0